Voor elke organisatie

een maatwerk CMS pakket

CMS (Content Management Systeem)

 

Uw website wilt u zelf onderhouden. Nieuwe producten, diensten en ook actuele nieuwsitems wilt u direct op uw website kunnen vermelden. De door ons ontwikkelde websites worden daarom altijd voorzien van een CMS pakket. U kunt dus simpel inloggen op uw website en alle content aanpassen. Altijd en overal. Het enige dat u nodig hebt is een computer met een internetverbinding.

Een Content Management System (CMS) is een applicatie die het mogelijk maakt dat u uw website benaderd via de backend, het beheergedeelte. Hier kunt u teksten en afbeeldingen wijzigen, maar ook pagina’s toevoegen en verwijderen. Het CMS zorgt, dat de door u ingevoerde content op de juiste wijze wordt samengevoegd met de templates van u website en plaatst deze met een simpele druk op de knop direct online.

DB Impulse bouwt websites in het open source CMS pakket Joomla. Een pakket dat bekend staat als zeer uitgebreid en betrouwbaar. Geschikt voor vrijwel iedere website, van klein tot heel groot. Daarnaast bouwen we desgewenst ook websites in een custom made CMS pakket. Bij de custom made variant maken we het CMS pakket als een maatwerkpak, zodat deze naadloos aansluit bij de door u gewenste website. Vooral voor grotere organisaties met grote websites en veel pagina’s is dit pakket vaak overzichtelijker en eenvoudiger te beheren door meerdere personen.

Heeft u plannen voor een nieuwe website en wilt u weten welk CMS pakket het beste bij deze nieuwe website en uw organisatie past, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.