Met een unieke en herkenbare huisstijl heeft uw organisatie een gezicht

HUISSTIJL / CORPORATE IDENTITY

 

De eerste indruk van uw bedrijf bepaalt of een potentiële klant interesse heeft in uw producten en diensten. Juist die eerste indruk wordt gevormd in slechts enkele seconden en is vaak moeilijk definieerbaar. Het is een onderbuikgevoel. Positief of negatief, een tussenweg is er vaak niet.

 

Met uw huisstijl geeft u via uw website, uw visitekaartje of een mailing de eerste indruk af. De huisstijl moet dan ook naadloos aansluiten op het profiel dat u als bedrijf wilt uitstralen -maar belangrijker nog- wat uw klanten van uw bedrijf verwachten!

Een huisstijl is de totale grafische uitstraling van uw organisatie. Het geeft de bedrijfsidentiteit weer en is meer dan een logo op een neutrale achtergrond. Een huisstijl moet onderscheidend en consistent zijn. Het zorgt voor herkenning en beïnvloed het gevoel bij potentiële klanten.

 

Past de huisstijl nog wel bij uw organisatie?
Tijden veranderen. Inzichten ook. Uw huisstijl is misschien wel toe aan een opfrisbeurt, want past deze nog wel bij de strategie van uw organisatie en het verwachtingspatroon van uw klanten? DB Impulse ontwikkeld huisstijlen voor bedrijven en producten. Voor organisaties die op zoek zijn naar het juiste imago.


Heeft u plannen voor een compleet nieuwe corporate identity of wenst u de bestaande huisstijl op te frissen, neem dan contact met ons op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.