Een passend logo voor uw organisatie. Helemaal weer van deze tijd!

LOGO'S & BRANDING

 

Het logo van uw organisatie is de eerste communicatie uiting die klanten zien. Een logo zegt iets over uw bedrijf, uw professionaliteit en het imago dat u wilt uitstralen. Een goed logo is herkenbaar, uniek en vertelt onbewust meer over uw organisatie.

Het is van belang dat een logo herkenbaar, eenduidig en passend bij uw organisatie is. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo moet zeer herkenbaar zijn en hem goed bij blijven!

DB Impulse denkt met u mee, ontwerpt én realiseert uw logo. Hierbij gaan wij niet over één nacht ijs, maar kijken goed naar uw wensen, uw doelgroep en of het logo wel past binnen de business waarin uw organisatie opereert. Aansluitend ontwerpen wij de bijpassende huisstijl en passen deze toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten.

Refreshing brands
Uw logo is heel herkenbaar en wordt al vele jaren gebruikt, maar is qua uitstraling niet meer helemaal van deze tijd. In dat geval kunnen we uw bestaande logo en huisstijl restylen, zodat deze weer helemaal fris ogen maar toch herkenbaar blijven. Wel moet hierbij het huidige logo in de basis “kloppen”, is dit niet het geval, adviseren we een compleet nieuw logo.

Is uw organisatie toe aan een nieuw logo of wilt u het bestaande logo laten opfrissen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over onze mogelijkheden.