Retail- en instore communicatie. Prikkel de koopzin!

RETAIL & IN-STORE COMMUNICATIE

 

In de industriële sector is retail- en in-store communicatie geen gemeengoed, maar voor technische handels-ondernemingen met een eigen afhaalbalie of zelfs een complete showroom of store is het raadzaam om wel actieve communicatie-uitingen toe te passen. Met als doel, meer omzet door impulsaankopen!


Wij kunnen bijvoorbeeld nieuwe producten extra uitlichten door middel van displays of actieartikelen extra onder de aandacht brengen. Ook zijn er mogelijkheden om complete productgroepen een eigen gezicht te geven binnen uw winkelconcept. We praten dan al snel over een store in store concept.

Naast het uitlichten van producten en productgroepen hebben wij ook de mogelijkheid om uw complete afhaalbalie of showroom aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf. Denk hierbij aan bannering, graphic headers op stellingen, bestickering, plafondhangers, schap- en displaykaarten en een duidelijke en voor uw klant logische indeling van uw store.

Heeft u nieuwe communicatiemiddelen of een nieuwe uitstraling nodig voor uw store(s), neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de talrijke mogelijkheden.