Professionele websites 100% op maat

WEBSITES

 

DB Impulse ontwerpt en creëert professionele websites, speciaal voor de technische en industriële sector. Onze websites voldoen altijd aan de laatste technische eisen en het design sluit naadloos aan op de huisstijl van uw bedrijf, zodat uw belangrijkste visitekaartje -uw website- uitstraalt wat u met uw bedrijf voor ogen heeft en klanten optimaal informeert.


Wij bouwen websites voor kleine organisaties met slechts enkele pagina’s tot websites voor grote organisaties met tientallen of zelfs honderden pagina’s. Wat al onze websites gemeen hebben, is een CMS (Content Management Systeem), zodat u uw eigen website actueel kunt houden met de juiste content.

Webdesign
Uw website moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook perfect aansluiten op uw huisstijl, daarbij houden wij rekening met het medium internet. Aan webdesign worden nu eenmaal andere eisen gesteld dan aan bijvoorbeeld een brochure. Zo zijn er duidelijke stijltrends in webdesign en worden er specifieke eisen gesteld aan de menu-indeling. Ook moet er rekening worden gehouden met de leesbaarheid op verschillende formaten beeldschermen, tablets en smartphones. Allemaal kaders waarbinnen wij uw website ontwerpen.

Website integratie
DB Impulse kan uw website integreren met uw bestaande voorraadsysteem, boekhoudpakket of CRM-pakket, hierdoor kunt u processen vereenvoudigen en realiseert u enorme tijdsbesparingen. Indien uw bestaande systeem niet de optimale mogelijkheid biedt, kunnen wij maatwerkoplossingen leveren in software voor elke specifieke situatie.

Onderhoud en beheer
Ook voor onderhoud en beheer van uw website hebben wij diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van landingspagina’s, het toevoegen van afbeeldingen en banners, maar ook kan onze copywriter lekker leesbare teksten schrijven, speciaal toegespitst op optimale en vlotte leesbaarheid op uw website.

Tot slot bieden wij op al onze websites een servicecontract aan. Met het servicecontract zorgen wij voor regelmatige updates van uw CMS pakket en de Firewall. Uw website blijft dan technisch up-to-date en is optimaal beschermt tegen hack-aanvallen.